26 Mart 2009 Perşembe

DÜNYA KUPASI MAÇLARI

216 - Moldova-İsviçre
Gruptaki İsrail ve Yunanistan amansız bir yarış içerisinde ve bu iki takımın maç yapacağı bu durumdan İsviçre kazançlı dönmek isteyecektir.Moldova grubun zayıf takımlarından.İsviçre'nin kalitesini Türkiye ile yaptığı maçlardan hatırlıyoruz.
İsviçre 2 1.45

225 - Almanya-Liechtenstein
Bu grupta Almanya Liechtenstein deplasmanını 6 golle geçmişti.Küçük ülke takımlarına karşı büyük üstünlük kuran Almanya bu maçta da 4 handikapı aşıp iddaa'nın koşulunu yerine getirir.
Almanya 1 1.60

228 - Belçika-Bosna Hersek
Grubumuzdaki iki takımın maçında Belçika ev sahibi olmasından dolayı avantajlı görünüyor.Wesley Sonck'un formda olmasını da göz önünde bulundurmak gerekir.İspanya'yla zorlu bir mücadele vereceğimiz için Belçika bu fırsatı kaçırmak istemeyecektir ve kendilerini bu maçı kazanmak zorunda hissetmektedir.
Belçika 1 1.55

237 - Portekiz-İsveç
Portekiz'in artık grubunda daha fazla puan kaybetmeye tahammülü yok.Rakip her ne kadar güçlü olsa da Portekiz kendi sahasında bu maçı vermeyecektir.
Portekiz 1 1.45

238 - İspanya-Türkiye
Şu ana kadar grubundaki tüm maçları kazanan ve sadece tek gol yiyerek liderliğini koruyan İspanya,bu maçta da serisine devam edeceğini düşünüyorum.Her ne kadar gönlümüzden ülkemizin galip gelmesi geçse de objektif bakılmasını düşünüyorum.Ülkemizdeki sakat futbolcuların sayısının da hayli fazla olması ayrı bir dezavantajdır.
İspanya 1 1.25

Toplam oran : 6.51

1 yorum:

  1. Hacı kupon çok sağlam. Ama ben Türkiye maçında türkiye'ye basıyorum. Sebebi basit,takımı desteklemek için yatırdığım para milli duygularımdan daha ağır basıyor.asdadasdasdfa. şaka lan oranı iyiydi. O yüzden basıyorum Türkiye'ye. Diğerleri aynı inşallah kazanırız. Bi küçük parası çıksın yeter.

    YanıtlaSil

yorumunuz için teşekkür ederiz.