16 Ocak 2009 Cuma

17 Ocak 2009 // Cumartesi Kuponu

216 Gençlerbirliği - Köln

Daum'un takımı Köln ve Gençlerbirliği arasında oynanacak olan hazırlık maçında Köln'e daha fazla şans veriyorum. Hazırlık maçı olması dolayısıyla oranı 2.20 gibi yüksek bir oran. Kuponlara almak için hiç fena bir maç değil. En son duisburg'u 1-0 yenmişti Köln.

221 Panserakkios - Olympiakos

Son dönemlerde blogda iyi tahminler yaptığımız Yunanistan liginden bir maç daha yorumlamak istedim. Yunanistan liginin uzak ara en formda takımı diğer bir değişle Yunan liginin Barca'sı Olympiakos deplasmanda, lig sonuncusu Panserakkios'la karşılaşıyor. Lider affetmeyecektir bence, böyle bir maç için 1.30 hiç fena bir oran değil.

226 Sunderland - Aston Villa

Premier ligin formda takımlarından Aston Villa deplasmanda Sunderland'le karşılaşıyor. Aston Villa kazanacaktır. Aston Villa'nın teknik direktörü Martin O'neill 'ın gençliğinde sıkı bir Sunderland taraftarı olması ve bununla ilgili röportajın Aston Villa klübünün web sitesinde yayınlanması ilginç bir ayrıntıdır nazarımda.

231 West Bromvich - Middlesbrough

Canımız ciğerimiz Tuncayımızın takımı West Bromvich'le karşılaşıyor bu hafta. Bu sezon - özellikle son maçlarda - pek iyi maçlar çıkarmayan Middlesborough ligin son sırasındaki West Bromvich'i yenmek zorunda. tahminim berabere bitecektir bu maç. 3.00

244 Swansea - Reading

Şampiyonluk yarışına devam etmek istiyorsa Reading'in kazanmak zorunda olduğu bir maç. Muhtemelen de kazanacaktır. 2,20

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumunuz için teşekkür ederiz.