5 Ocak 2009 Pazartesi

521 - Atletico Madrid- Barcelona // Salı 06 OCAK 2009 21:00


Maçla ilgili tahmin yapmadan önce takımların kadrolarından bahsetmek istiyorum.

Barcelona teknik direktörü Pep Guardiola, Mallorca maçında ilk 11 başlayan 7 futbolcusunu maç kadrosuna almadı. Jorquera, Cáceres, Piqué, Pedro ve Messi ilk 16 da olacak bu hafta. Valdés, Xavi, Gudjohnsen and Eto’o yu Madrid'e götürmeyerek rotasyona gitmeyi düşünen Guardiola, aynı zamanda grip olan ve uyluk kemiğinde zorlanma tespit edilen Puyol'u da maç kadrosuna almadı. Sağ arka adelesinde sakatlığı bulunan Hleb, Madrid deplasmanına götürülmedi. Sakatlığı bulunan Marquez' de oynamayacak bu maçta.

Barcelona'nın 16 kişilik kadrosu şu şekilde :
Pinto, Jorquera, Piqué, Iniesta, Henry, Cáceres, Sylvinho, Bojan, Messi, Alves, Abidal, Keita, Touré Yaya, Busquets, Víctor Sánchez ve Pedro.

Atletico Madrid'in kadrosu henüz açıklamamakla birlikte maça şu şekilde başlayacağını tahmin ediyoruz: Leo Franco, Perea, Heitinga, Ujfalusi, Pernia, Assunçao, Raul Garcia, Luis Garcia, Simao, Forlan, Agüero

Valencia maçında aldığı ağır yenilgiden sonra galibiyete daha fazla ihtiyacı olan Atletico Madrid, bu maça ayrı bir önem veriyor. Barcelona'da çok önemli eksikler olmasına rağmen kadro yapısı ve derinliği itibariyle hala çok güçlü. Barcelona, Victor Valdes'in ve defansın bel kemiği Puyol'un olmayışı nedeniyle Atletico Madrid ataklarında zorlanacaktır. Bu da maçın gollü geçme olasılığını daha da arıtıyor. İki takımında defansif anlamda çok güçlü olmaması ve Barcelona'nın defansif eksiklerinin fazlalığı nedeniyle maç muhtemelen üst bitecektir.Atletico Madrid, deplasmanda aldığı 3-1 lik Valencia mağlubiyeti ve oynadıkları kötü futbol nedeniyle bu maçta galibiyete daha fazla ihtiyacı olan taraf olarak görünüyor. Atletico Madrid kendi seyircisi önünde kazanan taraf olacaktır.

4 yorum:

  1. ikimizde barçanın bütün maçlarında barçayı destekliyoruz sanırım bu maçı izlmek zor olacak ikimiz içinde:)

    YanıtlaSil
  2. offffffff offff. Mir zor olacak maçı izlemek ah bu profosyonelliğin gözü kör olsun :)

    YanıtlaSil
  3. yamanadam sizi ilgiyle takip ediyoruz,istatistiki bilgilerinizle okuyucunun aklında ki şüpheleri dağıtıyorsunuz.teşekkürler

    kemal zorkaçan

    YanıtlaSil

yorumunuz için teşekkür ederiz.